Смерека

Тут цікаво

Uncategorized

Щастя в родині з молитвою до Ангела-хранителя!

Щоб прохання про благополуччя сім’ї, здоров’я близьких і захист від недоброзичливців збулося, потрібно правильно звертатися до Господа, з чистим серцем і тим самим не порушуючи заповіді.

Для кожного з батьків найважливішим в їх житті є щастя їх дітей, вони моляться за здоров’я і просять сімейного благополуччя. Але чи правильно вони звертаються до ангела-хранителя з проханням і які слова підібратися, щоб молитва була почута.

Сімейне благополуччя і здоров’я близьких найважливіше для кожної людини. Саме про це кожен молиться і просить допомоги у Творця. Молитви допомагають донести свою думку до Бога.

Не можна просити Господа, про що або, якщо це може завдати шкоди іншій людині. Наприклад, молитися про любов людини, який перебуває в інших відносинах.

Адже такі дії призведуть до болю і розіб’ють чиєсь серце. Необхідно молитися про те, щоб Бог послав любов і сімейне щастя, щоб знайшлася та людина, яка призначена Долею.

Часом християни впадають у відчай і думають, що молитви їх не почуті. Але справа в тому, що багато хто не вміють правильно сформулювати свої бажання і послати їх до Господа.

Творець чує кожного. Тільки потрібно терпляче чекати і не поспішати, все прийде з часом. На все воля Господня. Ангел-хранитель завжди поруч з людиною і надає допомогу, якщо правильно звернутися в молитві, то можна отримати бажане щастя і благополуччя.

Молитва до ангела-хранителя

“Благодійник, святий ангеле, хранитель мій навіки вічні, поки живий я буду. До тебе волає підопічний твій, почуй мене і нізойді до мене.

Перед Богом чистий я, перед людьми ні в чому не завинив. Вірою жив я постійно, вірою буду жити далі, а тому Господь обдарував мене своєю милістю і волею Його ти мене застережи від усякої напасті.

Так нехай же збудеться воля Господня і ти, святий, виконаєш її. Прошу тебе про щасливе життя для себе і свого дому, і буде то для мене вищою нагородою від Господа.

Почуй мене, Ангеле небесний, і допоможи мені, виконай волю Божу. Амінь.”

Промовляючи слова потрібно вірити всім серцем в те, що все вийде і так воно і буде.