Смерека

Тут цікаво

Uncategorized

Три молитви, що змінюють долю!

Кожна людина звикла спілкуватися з Богом. Хтось відвідує церковні богослужіння та знаходить заспокоєння там. Хтось звик читати молитви наодинці із собою. Через молитву ви звертаєтесь до Вищих сил і просите їх захистити. Проникливі слова можуть змінити долю, це звернення надихає на різні вчинки.

Залежно від того святого, до кого звертаєтеся, ви прямуєте своє життя у певне русло. Захисні молитви ставлять бар’єр проти ненависних людей та недоброзичливців. Люди самі створюють свою долю, а молитви лише допомагають їм у цьому.

Молитва Миколі Чудотворцю

Завдяки їй багато людей змінили долю, вилікувалися від тяжких хвороб, а хтось зберіг своє робоче місце під час скорочень, є такі, хто нарешті знайшов справжнє кохання. Святий Миколай чує прохання кожного та нікого не залишає без допомоги. Молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю, рятує людей від негараздів і позбавляє від вантажу проблем, що накопичилися.

«О, всесвятий Миколай, угодниче преподобний Господній, теплий наш заступник, і скрізь у скорботах швидкий помічник! Допоможи мені грішному й сумному в цьому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, благай Господа Бога, всієї тварі Творця, визволити мене повітряних поневірянь і вічної муки: нехай завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милосердне заступництво, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь».

Для Миколи Чудотворця немає безвихідних ситуацій. Молитвою можна багато чого виправити у своєму житті. Наприклад, вийти заміж та народити дитину.

Налаштуватись на сакральний лад допоможе будь-яка ікона, яка є в будинку. Поставте її перед собою та приступайте до читання святого навернення.

Молитва священномученику Кіпріану

Це молитовне правило, що змінює долю людини, слід читати протягом сорока днів, тому збільшується ймовірність, що слова подіють. Молитву рекомендується записати на папері та розміреним тоном вимовляти перед запаленою свічкою щовечора.

Святий Кіпріан до прийняття християнства вів пусте і ледаче життя. Він був язичником і магом, який міг насилати на людей хвороби та невдачі. Однак одного разу його відвідало божественне просвітлення, він став на шлях праведника і почав звертати язичників у християнську віру.

Йому моляться, ті, хто хоче знайти розумне рішення, не знає, як вчинити в ситуації і які кроки зробити.

«Святий священномученик Кипріане, в дні і ночі, в той час, коли вправляється вся сила, супротивна проти слави Єдиного Живого Бога, ти, святий Кипріане, молись за нас, грішних, говорячи Господу: „Господи Боже, сильний, святий, царствуючий, почуй нині молитву заблудлого в вірі раба твого і заради тебе, Господи, нехай пробачте його все небесне воїнство:

Не завжди людина може здійснити задумане, на її шляху постають перепони, які віддаляють втілення наміченої мети у життя. Святий Кіпріан готовий допомогти тим, хто потребує реалізації планів. Його життя є прикладом жертовного служіння Богові.

Молитва святому Єфрему Сиріну

Святий Єфрем Сирін – великий учений та богослов. Усе своє життя він присвятив вивченню основ християнського вчення. У своїх проповідях він звеличував користь освіти. У дитинстві він вирізнявся запальним характером. Якось його звинуватили у крадіжці овець і посадили до в’язниці. Але уві сні він почув голос, який закликав його до покаяння. З того часу він став ревним праведником.

Коротка молитва Єфрему Сиріну допомагає людині позбутися лінощів і ледарства, які заважають змінити життя на краще. Ці якості змушують нас падати вниз і віддаляють щасливий момент набуття гармонії та радості

«Господи і Владико живота мого, дух ледарства, зневіри, любоначальності та марнослів’я не дай мені. Дух же цнотливості, смиренномудрості, терпіння та любові даруй ми, рабу Твоєму. Їй, Господи, Царю! Даруй мені зріти мої гріхи, і не осуджувати брата мого, бо благословенний навіки віків. Амінь».

Коли людина перебуває у гріху засмучення, вона бачить навколо всі предмети у чорному кольорі. Для неї будь-яка справа здається нездійсненною та складною. Ці молитви здатні змінити долю і подарувати духовні сили боротися з недугами, що вразили душу.

Багато людей вважають, що змінити своє життя неможливо. Однак істинна віра та читання молитов наближають до заповітної мети. Якщо ви будете суворо дотримуватися всіх правил, старанно молитися, ходити до церкви і ставити свічки святим, ваші очікування обов’язково виправдаються.