Смерека

Тут цікаво

Uncategorized

Найсильніші молитовні звернення до Господа Бога на всяку потребу (на зцілення, про дітей, роботу, від зла)

Молитва Господу Богу здатна творити справжні чудеса у земному житті. Молитовне звернення здатне зцілювати, за його допомогою можна стати на правильний життєвий шлях у житті, молитва допомагає стати щасливою, вона є надійним захистом від негативного впливу недобрих людей.

Існує багато сильних молитов до Господа Бога. Вони бувають універсальними, але деякі з них можна використовувати тільки в конкретних випадках.

Молитва про здоров’я, про зцілення хворого

Молитва до Господа Бога про здоров’я хворої людини має велику силу. Молитися в цьому випадку можна не лише у храмі, а й удома. Возносити молитву про здоров’я та зцілення можна не лише за себе, а й за іншу людину.ВАМ БУДЕ ЦІКАВО

Головне робити це щиро і з вірою в те, що Бог обов’язково вас почує:

«О Господи, Творець всього навколишнього світу, Ти Всемогутній і Всемилостивий! Омий мою кров своїми цілющими променями. Тільки на твою допомогу сподіваюся і благаю про твою милість.

Силою своєю чудотворною поверни мені здоров’я. Перстами ангелів своїх доторкнися до тіла і душі моєї, зціли мене і здоров’ям наповни. Вкажи мені дорогу для спасіння, зцілення та одужання. Прошу Всемилостивий і Всемогутній, Господь наш визволення від хвороби та зміцнення моєї віри. Та почуй прохання моє і не залиши його без відповіді. Амінь».

Молитва перед операцією

Перед будь-якою операцією молитва Господу Богу є обов’язковою для кожної віруючої людини. Насамперед, вона дозволить заспокоїтися та вселити надію на благополучний результат. Однією з найсильніших є нижче коротка молитва. Її можна розпочинати протягом декількох днів перед оперативним втручанням, а також безпосередньо перед операцією.

«Господи Боже наш єдиний, рятівник людського роду Ісус Христос! У день свого випробування тілесного, спрямованого на боротьбу з загрожуючою хворобою, я тіло і душу Тобі повністю довіряю. Врятуй і допоможи, не дозволь скверні заволодіти моїм тілом, віджени від мене біди і напасти, не дозволь немочі наповнити тіло моє, допоможи пережити операцію і благополучно піднятися після операції.

Допоможи моєму лікареві зробити все правильно, та нехай не здригнеться рука його. Господи Всевишній, пошли милість Свою на мене. Прости всі мої вільні і мимовільні гріхи, але всі досконалі через непорозуміння і направити на правдивий шлях. Не дозволь заснути вічно. Амінь!»

Молитва матері про дітей

Всім відомо, що молитва матері відрізняється особливою силою. Вона здатна захистити дитину, незалежно від її віку, від будь-яких напастей та хвороб. Важливо молитися за дітей щодня, але робити це можна в будь-який час. Щира молитва матері Господу Богу обов’язково буде почута і допомога дитині прийде у потрібний час.

«Великий і Всемогутній, Господи Всевишній, Ти джерело дарів та милості для всіх людей, що живуть. Від Тебе виходить благо, і ти даруєш нам грішним надію. Я мати і дякую Тобі за те, що зазнала почуття материнства. Молю тебе за благополуччя своїх дітей, старанно схиляюся і щиро у своїх гріхах каюсь.

Ти Всевишній дарував життя моїм дітям і прийняв їх святим хрещенням, щоб вони йшли праведним шляхом і досягли Царства Небесного. Збережи та захисти моїх дітей своєю благістю до кінця днів їх. Істиний тільки Ти, нехай святиться ім’я Твоє. Допоможи мені, Господи, виховати їх за заповідями Твоїми на славу Твого імені і на користь усім. Даруй мені, Господи, терпіння та силу, щоб я завжди могла зрозуміти та пробачити своїх дітей.

Господи Великий, просвіти їх благим світлом Твоєї Премудрості, вклади в їхні душі щиру любов. Нехай у душах їхніх і серцях народиться страх і огид до будь-якого беззаконня. Вкрай, Господи, цнотливістю та чесністю їхньої душі. Захисти їх від наклепу та застережень несправедливих.

Визволи їх від марнославства і всякої гидоти. Нехай мої діти процвітають у чеснотах і святості, любові та благочестя. Направ свого Ангела-хранителя до них, щоб кожну хвилину він знаходився з ними поруч. А якщо так станеться, що дітям моїм доведеться в цьому житті згрішити, не відвернися від них, Господи.

Будь до них милостивий, прийми їхнє щире покаяння і очисти їх душі. А після цього спрямуй на істинний шлях і захисти від спокус світу навколишнього. Звільни моїх дітей від бід та гір, від скорботи та хвороб та від різних небезпек. Даруй мені веселість і радість від благополуччя моїх дітей. Амінь».

Допомогти знайти хорошу роботу може сильна молитва до Господа Бога. Але слід пам’ятати, що вона буде почута тільки в тому випадку, якщо в душі людини, що молиться, присутня щира віра, і вона впевнена в тому, що її благання буде почута.

Необхідно усамітнитися в окремій кімнаті, запалити церковну свічку та сісти навпроти ікони Ісуса Христа. Спочатку слід прочитати молитву «Отче наш».

А потім потрібно помолитися, використовуючи таке молитовне звернення:

«Господь Бог, Отче Небесний! Звертаюся до тебе з проханням допомогти знайти мені роботу для душі і для власного благополуччя. Я на благо всіх людей і для твого уславлення мрію реалізувати всі свої природні таланти. Молю Тебе, Всевишній, зроби так, щоб мені нова робота не тільки приносила хороший дохід, але й радість неймовірну доставляла. Щоб у ній я знаходив втіху і зміг приносити користь всім. Амінь».

Дуже важливо після прочитання такої молитви покаятися у своїх відомих гріхах, а також попросити прощення у Бога за те, що ви могли вчинити невідомі гріховні діяння з незнання свого. Зробити це можна у довільній формі. Головне, щоб усі слова благання були щирими і виходили з глибини душі.

Молитва від зла та ворогів
Сучасний світ неймовірно жорстокий. У ньому дуже часто можна зіткнутися із заздрістю та ненавистю. Такий негатив може завдати великої шкоди. Тому питання про те, як захиститься за допомогою молитви, цікавить багатьох.

Сильна молитва звучить так:

«Господи Ісус Христос, син Божий Спаситель усіх людей. Прошу тебе захистити мене, раба(-у) Твого(-ю)(власне ім’я) від погляду недоброго та ворожого помислу. Прошу тебе захистити мене від злості людської та чорної заздрощів.

А якщо не вдалося мені вберегтися, то вижени з душі моєї прокляття страшні, псування наведене. Нехай очиститься мій шлях життя від усього недоброго і всякої зарази. Зроби так, щоб від хвороб через людей недобрих я не страждав, не переживав болю, переслідувань та животів. Господи Боже, Всемилосердний відпусти мені всі гріхи, даруй мені Своє благо прощення. Амінь!»