Смерека

Тут цікаво

Uncategorized

Дві найсильніші молитви до Юди Тадея про допомогу у найтрудніших обставинах і безвихідних ситуаціях

У тяжкі хвилини життя, в безнадійних ситуаціях, коли опускаються руки і допомоги немає від кого чекати, часто з молитвою і проханням звертаються до апостола Юди Тадея.

Він є нашим опікуном і заступником у найтрудніших обставинах. Після щирої молитви до Святого негаразди припиняються, а важкі життєві обставини перемінюються. За матеріалами: Комісія у справах літургії

Молитва про опіку святого Юди Тадея

Святий Юдо Тадею, могутній мій захиснику і опікуне, ось я віддаюся твоїй чудотворній опіці. Дякую тобі за всі благодаті, отримані за твоїм посередництвом, та прошу: і надалі підтримуй мене в трудах, утішай в смутку, оберігай від спокус.

Будь моєю міццю в труднощах і захистом в небезпеках. Допоможи, щоб я з Богом прокидався і з Богом засинав. День у день провадь мене все ближче до Ісусового Серця, щоб я знайшов у ньому прихисток і розраду, а замість себелюбства, гордині і байдужості нехай в моєму серці запанує любов і покора. Амінь.

Молитва до святого Юди Тадея у безнадійних ситуаціях

Святий Юдо Тадею, преславний апостоле і мученику, прошу тебе: випроси у Бога благодать (назвати своє прохання), якої я так сильно прагну. Господь віддав тобі в опіку всіх, хто потрапив у безнадійне становище, щоб ти своїм заступництвом приходив їм на допомогу.

Тож споглянь і на мене, ублагай Бога змилуватися наді мною, щоб я міг з радісним серцем славити Його – Господа милосердного та ревно ширити честь твого імені. Святий Юдо Тадею, опікуне в безнадійних ситуаціях, молися за мене. Амінь.

Фото ілюстративне з відкритих джерел